Naar Label C in 2023. Bekijk onze warmtepompen

Wie zijn Meesters in Duurzaamheid?

Mijn naam is Sharon Manvis, 30 jaar. Ik onderneem nu meer dan één decennia binnen de verduurzamende wereld. Hierdoor heb ik een tiental samenwerkingen met verschillende partijen die zeer gespecialiseerd zijn in één specifiek duurzaam product voor het verduurzamen van jouw woning, de faciliteit en de omgeving daaromheen.

Partners

Samen met mijn partners, bieden we jou kosteloos advies en een offerte op maat met een transparante prijsstelling. Alles wordt volledig gefaciliteerd van A tot Z. We bieden tot 25 jaar garantie, 25 jaar nazorg en te allen tijde zijn wij een aanspreekpunt voor jou. Door onze ervaring en verfijnde werkwijze behaal je direct het optimale rendement. Wij creëren samen met jou een meerwaarde van woningen en/of bedrijfspanden. Daarnaast krijg je een beter energielabel en zetten we ons samen in voor een beter milieu.

Onze installaties worden alleen uitgevoerd door gecertificeerde partijen met maximale product en installatie garantie. Tevens verzorgen wij ook de volledige btw-teruggaaf door een erkend accountantskantoor.

Waarom Meesters in Duurzaamheid?

Wij onderscheiden ons van de markt omdat wij een volledig pakket aanbieden met een keurmerk waarbij financiering gerealiseerd kan worden.

Onze klanten aan het woord

Missie en drijfveer

Onze drijfveer is om voor zoveel mogelijk mensen een besparing van energieverbruik te realiseren, om zo hun ‘ecologische voetafdruk’ te verminderen. Indien mogelijk, door middel van een budget-neutrale investering of zelfs per saldo, direct een netto besparing.

Ook investeren met eigen geld in de verduurzaming loont en levert veel meer rendement op dan wanneer je jouw geld op een spaarrekening hebt staan.

Tot slot ben je als particulier en ondernemer klaar voor de toekomst. Geen gezeur meer vanwege de komende nieuwe wetgevingen in 2023 en verplichtingen om jouw pand energieneutraal te maken.

Anderen bewust maken van de consequenties als we niets doen tegen klimaatverandering

Handvatten aangeven wat we kunnen doen om klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te gaan.

Iets te kunnen betekenen voor mens, dier en natuur

Een steentje bij te dragen dat de aarde niet in hetzelfde tempo blijft opwarmen met alle gevolgen van dien

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over de mogelijkheden en ontvang een kosteloos advies bij jou op locatie.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux